Politiky HGR - Prohlášení o ochraně soukromí

INDUSTRIAL SURPLUS HGR, INC. Zásady ochrany osobních údajů

  1. 1. Naší politiky.

    HGR INDUSTRIAL přebytek, INC. (Dále jen "Společnost", "my" nebo "nás"), respektuje a pochopit naše webové stránky www.hgrinc.com (dále jen "stránky") obavami uživatelů ohledně důvěrnosti a soukromí a bereme veškeré přiměřené kroky aby bylo zajištěno, že veškeré informace, které nám poskytnete jsou zpracovávány v bezpečném a odpovědným způsobem. Vzhledem k tomu, našeho respektu a porozumění vašeho soukromí, vyvinuli jsme tuto politiku, která popisuje postupy ochrany osobních údajů společnosti a popisuje informace, které shromažďujeme o vás během vašeho používání našich stránek a k čemu můžeme dělat těchto informací. Je důležité si uvědomit, že pomocí našich stránek, souhlasíte s podmínkami této politiky. Vzhledem k tomu, že technologie v této oblasti je rozšíření a zlepšení v tak rychlým tempem, doporučujeme, abyste se vztahují k této politice v pravidelných intervalech, jak to může změnit, kdykoliv podle svého uvážení společnosti, aby se umožnilo nám využít veškerých technologických pokroků nebo pro obchodní účely nebo právních důvodů.

  2. 2. Informace, které můžeme shromažďovat.

    Můžeme shromažďovat vaše osobní údaje v různých oblastech našich stránek. Přesné informace shromážděné se liší v závislosti na oblasti, ofour místě, které používáte. My shromažďovat veškeré informace, které dobrovolně zveřejnit v průběhu používání našich stránek, nebo v stává registrovaný uživatel našich stránek. V budoucnu můžeme požadovat další informace, jak je určována povahou finan služeb, které mohou nabídnout. V průběhu používání našich stránek, automaticky sledovat určité informace o vás. Tyto informace zahrnují adresu URL, kterou jste právě přišel z (zda je tato adresa URL je na našem webu či nikoliv), což URL jdete na další (ať už toto URL je na našem webu, nebo ne), jaký prohlížeč používáte a vaši Internet Protocol (IP adresa. Mnoho stránek automaticky shromažďovat tyto informace. Kromě toho můžeme rozhodnout o použití cookies na některých stránkách ofour webu. Cookies nám mohou pomoci poskytnout informace, které jsou cílené na vaše zájmy. Cookies jsou uloženy na pevném disku, nikoli na našich stránkách. Většina cookies jsou "session cookies", což znamená, že jsou automaticky smazány na konci relace.

  3. 3. Naše Využití vašich informací.

    Jsme vnitřně používat identifikační údaje k zlepšení našich služeb, ke statistické analýze používání této stránky k vylepšení obsahu, přizpůsobit obsah a formu našich stránkách a pro jiné účely zákaznického servisu. Věříme, že tato použití nám umožní zlepšit naše webové stránky a jeho lepšího přizpůsobení pro uspokojení potřeb našich uživatelů. Společnost je oprávněna použít jakékoliv a všechny osobní údaje a všechny informace vstup nebo přenášet uživatelem v jakémkoli sporu, právní nebo jinak, které vzniká mezi Společností a Uživatelem, bez ohledu na to, zda je spor z použití uživatelské stránek společnosti. Budeme také používat osobní údaje poskytovat informace, že v některých případech je cílené na vaše zájmy, například reklamní e-maily. Pokud nám dodávat s vaší e-mailovou adresu, můžete obdržet příležitostné e-maily od nás oznamující služby, informace o výrobcích, propagačních akcí nebo aktualizace na našich webových stránkách. Pokud si nepřejete dostávat tyto zásilky, zašlete nám e-mail help@hgrinc.comindicating~~V svou e-mailovou adresu.

  4. 4. Naše Zveřejňování vašich informací.

    Nechceme prodávat, půjčovat nebo pronajímat žádné osobní informace o vás žádné třetí straně mimo společnost, její pobočky, dceřiné společnosti, pověření zástupci provozních společností a dalších propojených osob. My zpřístupnit pouze informace třetím stranám, pokud je přiměřeně nezbytné, aby se umožnilo nám plnit naše služby a poskytovat informace, zboží a služeb pro vás. Spolupracujeme se všemi donucovacími dotazy a se všemi třetími stranami prosazovat, práv druhých a všechny a veškeré federální, státní nebo místní zákon nebo nařízení. Můžeme (a opravňujete nás k) zveřejnit jakékoliv informace o vás, aby vymáhání práva či jiných vládních úředníků, včetně jakýchkoli vládních úředníků, jak jsme, podle vlastního uvážení, se domnívají, nezbytné nebo vhodné. Bohužel, vzhledem k stávajícího regulačního prostředí, nemůžeme zajistit, aby všechny z vašich privátních komunikací a další osobní údaje nebude nikdy zveřejněna způsobem, jinak v těchto Zásadách popsány. Cestou z příkladu (bez ohledu na výše uvedené), mohou třetí osoby protiprávně odposlouchávat nebo soubory, přenosy nebo soukromé komunikace přístup. Proto, i když používáme přiměřená opatření na ochranu vašeho soukromí, Neslibujeme, a neměli byste očekávat, že vaše osobní údaje nebo soukromé komunikace bude vždy zůstane soukromé.

  5. 5. Třetích stran Sběratelé informací.

    Naše politika se zaměřuje na využívání a zveřejňování informací, které shromažďujeme od vás. Do té míry, že jste zveřejňovat vaše informace třetím stranám, zda se poskytovatelé služeb, inzerenty nebo jiné stránky po celém internetu, mohou platit různá pravidla pro jejich použití nebo zveřejnění osobních informací, které prozradíte, k nim. Poskytovatelé služeb třetích stran, inzerenti a další provozovatelé webových stránek dodržovat své vlastní zvyky a zásadami ochrany osobních údajů. Protože nemáme kontrolu zásady ochrany osobních údajů třetích stran, budete podléhat celním a politiky této třetí strany ochrany osobních údajů. Neděláme žádné prohlášení nebo záruky, jak mohou tyto třetí strany používat informace.

  6. 6. Kontaktování webové stránky.

    Máte-li jakékoli dotazy týkající se těchto Zásad ochrany osobních údajů, nebo naše postupy týkající se naše stránky, můžete poslat e-mailem help@hgrinc.com~~HEAD=dobj.

Datum účinnosti: červenec 05, 2018

HGR Industrial Surplus ("nás", "my" nebo "náš") provozuje web https://hgrinc.com (dále jen "služba").

Tato stránka vás informuje o našich zásadách týkajících se shromažďování, používání a zpřístupňování osobních údajů, když používáte naši službu, a volby, které k těmto údajům přidružujete.

Vaše data používáme k poskytování a vylepšení Služby. Používáním Služby souhlasíte s shromažďováním a používáním informací v souladu s těmito zásadami. Pokud v této Zásadách ochrany osobních údajů není vymezeno jinak, mají termíny používané v těchto Zásadách ochrany osobních údajů stejný význam jako v našich Smluvních podmínkách, přístupné z https://hgrinc.com

Definice

  • ServisSlužba je web https://hgrinc.com provozovaný HGR Industrial Surplus
  • Osobní údajeOsobní údaje jsou údaje o živé osobě, které lze identifikovat z těchto údajů (nebo z těchto a dalších informací, které budeme mít nebo pravděpodobně dostaneme k dispozici).
  • Použití datData využití jsou automaticky shromážděná data buď vygenerovaná použitím služby, nebo ze samotné infrastruktury služby (například délka návštěvy stránky).
  • sušenkyCookies jsou malá data uložená na vašem zařízení (počítač nebo mobilní zařízení).
  • Řadič datŘeditel údajů je fyzická nebo právnická osoba, která (samostatně nebo společně nebo společně s jinými osobami) určuje účel, pro který a jakým způsobem jsou osobní údaje zpracovávány nebo mají být zpracovávány.

    Pro účely těchto Zásad ochrany osobních údajů jsme zpracovatelem vašich osobních údajů.

  • Zpracovatelé dat (nebo poskytovatelé služeb)Procesor dat (nebo Poskytovatel služeb) znamená jakoukoli fyzickou nebo právnickou osobu, která zpracovává data jménem Řadiče údajů.

    Můžeme využívat služby různých poskytovatelů služeb, abychom mohli efektivněji zpracovávat data.

  • Subjekt dat (nebo uživatel)Subjekt údajů je každá žijící osoba, která používá naši službu a je předmětem osobních údajů.

Sběr a použití informací

Shromažďujeme několik různých typů informací pro různé účely, abychom vám poskytli a zlepšili službu.

Typy shromážděných údajů

Osobní údaje

Během používání služby vám můžeme požádat, abyste nám poskytli určité osobní identifikační údaje, které mohou být použity k kontaktování nebo identifikaci vás ("Osobní údaje"). Osobně identifikovatelné informace mohou mimo jiné zahrnovat:

  • E-mailová adresa
  • Jméno a příjmení
  • Telefonní číslo
  • Adresa, stát, provincie, PSČ, město
  • Cookies a údaje o použití

Můžeme použít vaše osobní údaje k tomu, abychom vás kontaktovali prostřednictvím informačních bulletinů, marketingových či propagačních materiálů a dalších informací, které by vás mohly zajímat. Můžete se odhlásit od jakýchkoli nebo všech těchto sdělení od nás prostřednictvím odkazu na odhlášení nebo pokynů uvedených v jakémkoli e-mailu, který pošleme, nebo kontaktováním nás.

Použití dat

Můžeme také shromažďovat informace o tom, jak je služba přístupná a používána ("Data využití"). Tato data o použití mohou obsahovat informace, jako je adresa internetového protokolu vašeho počítače (např. Adresa IP), typ prohlížeče, verze prohlížeče, stránky naší služby, které jste navštívili, čas a datum vaší návštěvy, čas strávený na těchto stránkách, identifikátory zařízení a další diagnostická data.

Umístění dat

Informace o vaší poloze můžeme používat a ukládat, pokud nám k tomu udělíte ("Údaje o poloze"). Tyto údaje používáme k poskytování funkcí naší služby, ke zlepšení a přizpůsobení naší služby.

Pokud používáte službu kdykoli, můžete povolit nebo zakázat služby určování polohy pomocí nastavení zařízení.

Sledování a soubory cookie

Používáme cookies a podobné technologie sledování pro sledování aktivity v naší službě a uchovávání určitých informací.

Soubory cookie jsou soubory s malým množstvím dat, které mohou obsahovat anonymní jedinečný identifikátor. Soubory cookie jsou odesílány do vašeho prohlížeče z webových stránek a uloženy na vašem zařízení. Sledovací technologie také používají majáky, štítky a skripty pro shromažďování a sledování informací a pro zlepšení a analýzu naší služby.

Váš prohlížeč můžete dát pokyn, aby odmítl všechny soubory cookie nebo aby informoval, kdy je soubor cookie odeslán. Pokud však cookies neakceptujete, pravděpodobně nebudete moci používat některé části naší služby.

Příklady souborů cookie, které používáme:

  • Soubory cookie.Pro provozování naší služby používáme soubory cookie relace.
  • Upřednostňované soubory cookie.Používáme preferenční soubory cookie, abychom si pamatovali vaše preference a různá nastavení.
  • Bezpečnostní soubory cookie.Bezpečnostní soubory cookie používáme pro účely zabezpečení.

Použití dat

HGR Industrial Surplus využívá shromážděná data pro různé účely:

  • Poskytovat a udržovat naši službu
  • Oznámení o změnách v naší službě
  • Abyste se mohli účastnit interaktivních funkcí naší služby, pokud se tak rozhodnete
  • Poskytovat podporu zákazníkům
  • Získat analýzu nebo cenné informace, abychom mohli zlepšit naši službu
  • Sledovat používání naší služby
  • Odhalit, zabránit a řešit technické problémy
  • Chcete-li vám poskytnout zprávy, speciální nabídky a obecné informace o dalších zbožích, službách a událostech, které nabízíme, které jsou podobné těm, které jste již zakoupili nebo o kterých jste se dotazovali, pokud jste se rozhodli,

Právní základ pro zpracování osobních údajů podle nařízení o obecné ochraně údajů (GDPR)

Pokud jste z Evropského hospodářského prostoru (EHP), právní základ pro shromažďování a používání osobních údajů popsaných v těchto zásadách ochrany osobních údajů závisí na osobních údajích, které shromažďujeme, a konkrétním kontextu, v němž je shromažďujeme.

HGR Industrial Surplus může zpracovávat vaše osobní údaje, protože:

  • Musíme s vámi uzavřít smlouvu
  • Dal jste nám povolení k tomu
  • Zpracování je v našich oprávněných zájmech a vaše práva nejsou potlačena
  • Dodržovat zákon

Zachování dat

HGR Industrial Surplus uchová vaše osobní údaje pouze po dobu, která je nezbytná pro účely stanovené v těchto Zásadách ochrany osobních údajů. Vaše osobní údaje uchováváme a používáme v rozsahu, který je nezbytný pro splnění našich zákonných povinností (například pokud jsme povinni uchovávat vaše údaje v souladu s příslušnými zákony), řešit spory a vymáhat naše právní dohody a zásady.

HGR Industrial Surplus také uchová údaje o využití pro interní účely analýzy. Údaje o používání jsou obecně uchovávány kratší dobu, s výjimkou případů, kdy jsou tato data používána k posílení bezpečnosti nebo ke zlepšení funkčnosti naší služby, nebo jsme povinni tyto údaje uchovat po delší dobu.

Přenos dat

Vaše osobní údaje, včetně osobních údajů, mohou být přeneseny do - a udržovány na - počítačích umístěných mimo vaši státní, provinční, země nebo jinou vládní jurisdikci, kde se mohou zákony na ochranu dat lišit od těch, které se týkají vaší jurisdikce.

Pokud se nacházíte mimo území Spojených států a rozhodnete se nám poskytnout informace, vezměte prosím na vědomí, že údaje přenášíme, včetně osobních údajů, do Spojených států a zpracujeme je tam.

Váš souhlas s těmito Zásadami ochrany soukromí, po němž následuje vaše podání takových informací, vyjadřuje vaše souhlas s tímto převodem.

Společnost HGR Industrial Surplus podnikne veškerá nezbytná opatření, aby zajistila, že vaše data budou bezpečně a v souladu s těmito Zásadami ochrany osobních údajů a nebude docházet k přenosu vašich osobních údajů do organizace nebo země, pokud neexistují odpovídající kontroly, včetně zabezpečení vašich údajů a dalších osobních údajů.

Zveřejnění údajů

Zveřejnění pro vymáhání práva

Za určitých okolností může být od HGR Industrial Surplus vyžadováno, aby zveřejnil vaše osobní údaje, pokud tak učiní zákonem nebo v reakci na platné požadavky orgánů veřejné moci (např. Soud nebo vládní orgán).

Právní požadavky

Společnost HGR Industrial Surplus může zveřejnit vaše osobní údaje v dobré víře, že taková akce je nezbytná pro:

  • Splnění zákonné povinnosti
  • K ochraně a obraně práv a majetku společnosti HGR Industrial Surplus
  • Zabránit případnému nesprávnému jednání v souvislosti se službou
  • Chcete-li chránit osobní bezpečnost uživatelů služby nebo veřejnosti
  • Ochrana proti právní odpovědnosti

Bezpečnost dat

Bezpečnost vašich dat je pro nás důležitá, ale nezapomeňte, že žádný způsob přenosu přes internet nebo způsob elektronického ukládání není bezpečný pro 100%. I když se snažíme používat komerčně přijatelné prostředky k ochraně vašich osobních údajů, nemůžeme zaručit jeho absolutní bezpečnost.

Signály "Nesledujte" Podle Kalifornského zákona o ochraně soukromí na internetu (CalOPPA)

Nepodporujeme funkci Nelze sledovat ("DNT"). Nelze sledovat, je předvolba, kterou můžete nastavit ve webovém prohlížeči, aby informoval webové stránky, které nechcete sledovat.

Můžete povolit nebo zakázat funkci Nenasledovat na stránce Předvolby nebo Nastavení ve webovém prohlížeči.

Práva k ochraně osobních údajů podle nařízení o obecné ochraně údajů (GDPR)

Pokud jste rezidentem Evropského hospodářského prostoru (EEA), máte určitá práva na ochranu údajů. Společnost HGR Industrial Surplus si klade za cíl přijmout přiměřená opatření, která vám umožní opravit, změnit, odstranit nebo omezit používání vašich osobních údajů.

Pokud chcete být informováni o tom, jaké osobní údaje máme ohledně vás a zda chcete, aby byly z našich systémů odstraněny, kontaktujte nás.

Za určitých okolností máte následující práva na ochranu dat:

  • Právo na přístup, aktualizaci nebo smazání informací, které máme o vás.Vždy, když je to možné, můžete přistupovat, aktualizovat nebo požadovat smazání osobních údajů přímo v sekci nastavení účtu. Nemůžete-li tyto akce provádět sami, kontaktujte nás, abychom vám pomohli.
  • Právo na opravu.Máte právo na opravu vašich informací, pokud jsou tyto informace nepřesné nebo neúplné.
  • Právo na námitku.Máte právo vznést námitky proti zpracování vašich osobních údajů.
  • Právo na omezení.Máte právo požadovat, abychom omezili zpracování vašich osobních údajů.
  • Právo na přenositelnost dat.Máte právo na poskytnutí kopie informací, které máme k dispozici, ve strukturovaném, strojově čitelném a běžně používaném formátu.
  • Právo odvolat souhlas.Máte také právo odvolat svůj souhlas kdykoliv, kdy se společnost HGR Industrial Surplus spoléhala na váš souhlas se zpracováním vašich osobních údajů.

Vezměte prosím na vědomí, že před odesláním odpovědi na tyto požadavky vám můžeme požádat o ověření vaší totožnosti.

Máte právo podat stížnost úřadu pro ochranu údajů ohledně našeho shromažďování a používání vašich osobních údajů. Další informace získáte od místního orgánu pro ochranu údajů v Evropském hospodářském prostoru (EHP).

Poskytovatelé služeb

Můžeme zaměstnávat společnosti a jednotlivce třetích stran, aby usnadňovaly naši službu ("poskytovatelé služeb"), poskytovat službu v našem zastoupení, provádět služby související se službami nebo nám pomáhat při analýze využívání naší služby.

Tyto třetí strany mají k vašim osobním údajům přístup pouze k tomu, aby tyto úkoly vykonávaly v našem zastoupení a jsou povinny jej nezveřejňovat ani používat k jiným účelům.

Analytics

Můžeme použít poskytovatele služeb třetích stran k monitorování a analýze využívání naší služby.

  • Google AnalyticsSlužba Google Analytics je služba webového analytika nabízená společností Google, která sleduje a hlásí návštěvnost webových stránek. Společnost Google využívá shromážděná data ke sledování a sledování používání naší služby. Tato data jsou sdílena s dalšími službami Google. Společnost Google může shromažďovaná data používat k tomu, aby kontextualizovala a personalizovala reklamy své vlastní reklamní sítě.

    Můžete se rozhodnout, že jste službu Google Analytics aktivovali prostřednictvím instalace doplňku prohlížeče pro odhlášení služby Google Analytics. Doplněk zabraňuje tomu, aby JavaScript Google Analytics (ga.js, analytics.js a dc.js) sdílel informace o aktivitách návštěv s Google Analytics.

    Další informace o zásadách ochrany soukromí společnosti Google naleznete na webové stránce společnosti Google pro soukromí a smluvní podmínky:https://policies.google.com/privacy?hl=en

Behaviorální remarketing

Společnost HGR Industrial Surplus využívá remarketingové služby k inzerci na webových stránkách třetích stran po návštěvě naší služby. My a naši dodavatelé třetích stran používají cookies k informování, optimalizaci a zobrazování reklam na základě Vašich předchozích návštěv naší služby.

Odkazy na jiné stránky

Naše služba může obsahovat odkazy na jiné weby, které nás neprovozují. Pokud kliknete na odkaz třetí strany, budete přesměrováni na stránku třetí strany. Důrazně doporučujeme přezkoumat zásady ochrany osobních údajů pro všechny navštěvované stránky.

Nemáme žádnou kontrolu nad žádnou odpovědností za obsah, zásady ochrany osobních údajů nebo praktiky stránek či služeb třetích stran.

Ochrana soukromí dětí

Naše služba se nevztahuje na někoho mladšího než 18 ("Děti").

Nevědomě shromažďujeme osobní identifikační údaje od osoby, která není mladší než 18. Pokud jste rodič nebo opatrovník a víte, že vaše dítě nám poskytlo osobní údaje, kontaktujte nás. Pokud zjistíme, že jsme získali osobní údaje od dětí bez ověření souhlasu rodičů, podnikneme kroky k odstranění těchto informací z našich serverů.

Změny těchto zásad ochrany osobních údajů

Pravidla ochrany osobních údajů můžeme občas aktualizovat. O změnách vám oznámíme zveřejnění nových zásad ochrany osobních údajů na této stránce.

Dříve než změna vstoupí v platnost a aktualizujeme "datum účinnosti" v horní části těchto Zásad ochrany osobních údajů, oznámíme vám to prostřednictvím e-mailu a / nebo význačného oznámení o naší službě.

Doporučujeme pravidelně kontrolovat tyto zásady ochrany osobních údajů. Změny těchto zásad ochrany osobních údajů jsou účinné, pokud jsou zveřejněny na této stránce.

Kontaktujte nás

Máte-li jakékoli dotazy ohledně těchto zásad ochrany osobních údajů, kontaktujte nás:

  • E-mail: marketing@hgrinc.com
  • Telefonním číslem: 216-486-4567
  • Poštou: 20001 Euclid Ave, Euclid, Ohio 44117 c / o oddělení marketingu

Kontakt (Jméno Sales Rep)








Tvé jméno*
Vaše emailová adresa*
Potvrďte svou emailovou adresu*
Vaše telefonní číslo
Jméno společnosti
Číslo položky
Vaše zpráva*

Kontakt (Jméno Sales Rep)








Tvé jméno*
Vaše emailová adresa*
Potvrďte svou emailovou adresu*
Vaše telefonní číslo
Jméno společnosti
Číslo položky
Vaše zpráva*